Individueel traject

Verlieservaringen zijn er in alle soorten. Soms heeft verlies te maken met het overlijden van een dierbare. Ook kunt u na het verliezen van uw baan of het meemaken van een echtscheiding in een rouwproces terecht komen.

U kunt het gevoel hebben in een achtbaan te zitten die niet stopt. Mogelijk lukt het niet meer naar de toekomst te kijken. In deze en andere situaties kan individuele begeleiding helpend zijn om een manier te vinden om weer verder te kunnen.

De begeleiding:

Onze begeleiding bestaat uit gesprekken met een professionele hulpverlener. Na aanmelding en kennismaking wordt met u bepaald wat de hulpvragen zijn, wat gaat er goed, wat is er moeilijk, welke krachten zijn er?

Een begeleidingstraject is altijd maatwerk. Soms zijn enkele gesprekken al genoeg en heeft u de handvatten om verder te kunnen. Met behulp van diverse methodieken en rouwmodellen krijgt u inzicht in uw eigen verlies-/ rouwproces en maakt u een begin aan uw herstel.

Stervensbegeleiding:

Een andere vorm van begeleiding die wij bieden is ondersteuning bij afscheid van het leven. Dit noemen we stervensbegeleiding. Samen kijken we naar wat er nodig is in de laatste fase van het leven. Als de wens er is, kunnen ook begeleiding bieden aan uw naasten in deze fase.

Locatie:

De begeleiding vindt over het algemeen plaats in onze praktijk in Warder, maar wij kunnen ook naar u toe komen of ergens anders afspreken, indien gewenst.

Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen.

Wilt u zich aanmelden, klik dan hier.