Wie zijn wij

Katia Kuppens:

Praktiserend coach met specialisatie verlies en herstel.
Heeft na haar opleiding sociale dienstverlening o.a. een post HBO coachingsopleiding gedaan. Daarnaast zijn er cursussen gedaan op het gebied van rouw, herstel en hechting.
Inmiddels heeft zij 20 jaar werkervaring als coach en begeleider. Zij werkte met verschillende doelgroepen o.a. vluchtelingen, jongeren, pleegouders-, en kinderen. Op dit moment tevens werkzaam binnen de GGZ.

“De reden om samen met Natalie zelf een praktijk te beginnen is dat ik eigenlijk zie dat verlies bij alle doelgroepen waar ik bij gewerkt heb als een rode draad door het leven gaat. Ik denk dat het heel belangrijk is om stil te staan bij verlies en tevens te focussen op herstel. Alleen dan kun je verder gaan. De woorden verlies en herstel kun je in mijn optiek niet zonder elkaar zien”

Katia is moeder van twee (volwassen) kinderen, één uit eigen buik en de jongste uit Colombia.


Natalie van Boxtel:

Gespecialiseerd maatschappelijk werker en rouwbegeleider.
Heeft na haar HBO opleiding Maatschappelijk werk een specialisatie met betrekking tot gecompliceerde rouwverwerking gedaan. Later volgende er een post HBO opleiding tot rouwbegeleider.
Natalie werkt reeds 20 jaar binnen de hulpverlening. Als maatschappelijk werker met adoptieproblematiek, ongewenste kinderloosheid en zwangerschapsverlies. Later in de maatschappelijke opvang met cliënten die dakloos zijn geraakt.

“Katia en ik koesterden de wens al sinds onze kennismaking 15 jaar geleden om gezamenlijk een praktijk op te starten. We hebben beiden dezelfde visie met betrekking tot moeilijkheden die mensen in hun leven tegen komen. Wij geloven dat verlieservaringen onderdeel zijn van een mooi en vol leven”

Natalie is moeder van vijf kinderen, (drie volwassen, een puber en een te vroeg geboren zoon die overleden is).